Gemeenschapsraad Noorderwijk   vzw

Klik hier om de ondertitel te bewerken

NOORDERWIJK FEEST 2019

Op zaterdag 27 juli 2019 organiseren wij voor de 5de maal 'Noorderwijk Feest'. Een ganse dag, avond en nacht plezier voor groot en klein.
Tussen 8 en 14 uur kan u aan de feesttent inschrijven voor een wandeling van 5, 10 of 20 kilometer. Deze wandeling zal u leiden langs de mooiste plekjes van groot Herentals. Onderweg zal u ook de mogelijkheid hebben om een drankje te nuttigen. Inschrijven kost 2 euro per persoon, en kinderen jonger dan 12 jaar wandelen gratis mee.
Vanaf 10 uur openen er een resem andere activiteiten:
Ambachten en streekproductenmarkt. Op het dorpsplein kan u kennis maken met verschillende ambachten en kennis maken met verschillende producenten van streekproducten.
Zomerterras. Rustig iets eten en drinken kan op ons zomerterras vanaf 10 uur. Vanaf 13 uur kan u hier ook genieten van verschillende optredens op de mobiele podiumwagen. Ook aan de kinderen is gedacht; springkasten, ballonkunstenaar en sminkstand zijn aanwezig.

Reuze BBQ. Verleden jaar schoven meer dan 250 personen hun beentjes onder tafel voor een lekkere BBQ. Tussen 18 en 20 uur kan u genieten van al het lekkers. Vanaf dit jaar hebben we ook aan onze vegetarische vrienden gedacht. Op voorhand inschrijven is wel verplicht. Dit kan u doen via het inschrijvingsformulier op deze site of via het formulier dat u kan terug vinden in het programmaboekje dat begin juli in Noorderwijk in de brievenbus zal vallen.

BAL POPULAIRE
Om 19:30 uur starten we met een optreden van de Noorderwijkse 'Zingende facteur'. Vanaf 20:30 uur tot na middernacht zal de coverband 'New Bis Band' het ene na het andere bekend nummer spelen. Alle genres komen aan bod. Dansplezier gegarandeerd.
Diezelfde band zal om 22:30 zorgen voor de begeleiding van LUC STEENO. Hij brengt gedurende 40 minuten al zijn bekende nummers. Dansen en meezingen zijn toegestaan.
Vanaf 00:30 uur tot het einde zal DJ Gert ervoor zorgen dat er niemand zich zal vervelen.